Pia Stensgaard den 30-06-2015
    Vedr. Betaling
    Der udsendes her i juli girokort pr. mail til hele næste skoleår - dvs. august til juni måned. Det vil sige, at vi ikke fremsender girokort hver måned. Betalingen skal være skolen i hænde senest den 5. i hver måned.

Hvis du i forvejen er oprettet til Betalingsservice, fremsendes der ikke girokort, så kører opkrævningerne automatisk, og beløbene vil kunne ses på dit udtog fra Betalingsservice.

Fripladstilskud gælder for ét år ad gangen. Det vil sige, at hvis du har fået tilskud sidste år, men ikke har søgt i år, så er der opkrævet fuld pris fra august måned. Ansøgningsskema er vedhæftet, så du kan søge til det kommende skoleår.

Har du fået tilskud i børnehaven falder det væk, når dit barn starter i skolen. Her skal der også søges om fripladstilskud, for at kunne få nedslag i prisen. Ansøgningsskema er vedhæftet her. Vi skal have en årsopgørelse for 2014 sammen med ansøgningen, for at kunne foretage en beregning af evt. tilskud.

Hvis du ønsker at få girokort tilsendt pr. brev, så er du velkommen til at skrive til sct.michaels.skole@skolekom, så sender vi girokort til jer. Det samme gælder, hvis der er spørgsmål til opkrævningerne.

Pia Stensgaard den 24-06-2015
    Første skoledag efter sommerferien er:

Den 11.08. for 1.-9.kl. Eleverne møder kl. 9.00-12.50.
    Den 12.08. for 0.kl. Eleverne møder kl. 9.30-11.30.
    Ida Hansen den 30-06-2015
    TIL NYE FORÆLDRE PÅ SCT MICHAELS SKOLE:
    Hvis jeres barn er indmeldt på skolen inden sommerferien, vil det være muligt at logge på Forældreintra med følgende oplysninger:
    Brugernavn: De 3 første bogstaver i for- og efternaven (ø=oe...) eksempel: Susanne Toft Larsen Brugernavn 'suslar' eller Kim Sørensen Brugernavn: 'kimsoe'
    Førstegangskoden er CPRnummer uden bindestreg.
    Ved problemer med login kan henvendelse ske til nedenstående mailadresse. Der kan ikke forventes svar før i uge 32.
    Nye elever kan logge på Elevintra med uni-login.
    Venlig hilsen Ida Hansen ida.hansen17@skolekom.dk

Ida Hansen den 26-06-2015
    Billeder fra translokationen d. 24. juni.
    Pia Stensgaard den 24-06-2015
    Kontoret er lukket fra den 01.07. til og med den 05.08.
    Vi checker mails et par gange undervejs, så det er muligt at sende information til os, men man kan ikke forvente svar i ovenstående periode.
    Pia Stensgaard den 09-06-2015
    Sommerferiebrev 2015
    Se vedhæftede information omkring bogaflevering, start efter sommerferien og meget andet.
    Pia Stensgaard den 09-06-2015
    Skoleblad for juni er udkommet.
    Se vedhæftede.

Skolens værdier

Sct. Michaels Skole & Børnehave bygger på værdierne:

• Åbenhed
  • Engagement
  • Kreativitet
  • Fællesskab
  • Faglighed
  • Tryghed
  • Respekt

Læs mere om værdierne her

Translokation 2015