Pia Stensgaard den 12-01-2016
    Invitation til "fyraftensmøde" vedr. 7.kl.
    Den 11.02. kl. 16.30-17.00
    vil vi gerne invitere jer forældre i 6x og 6y til et kort møde i salen. Her vil vi orientere om proceduren for opdeling af klasser, når vi fra 7. klasse skal være tre klasser på årgangen. Ligeledes vil vi fortælle lidt om vores erfaringer fra tidligere år,  og I vil få mulighed for at stille spørgsmål.
    Pia Stensgaard den 09-02-2016
    Fredag den 12/2 deltager vi igen i skolernes skakdag.
    Arrangementet afvikles i hallen fra kl 10 - 11.30 og alle elever fra 0.- til og med 5. årgang er tilmeldt.
    Lærerne der har de pågældende klasser i dette tidsrum, følger børnene og hjælper med at sørger for ro og orden.
    Pia Stensgaard den 04-02-2016
    Stort tillykke til børnehaven
    I dag kunne børnehavebørnene blive modtaget i deres nye børnehave. Vi er fantastisk stolte over det flotte resultat!

Vi vil især takke DN Tømrer A/S for et supergodt samarbejde under hele processen. Samtlige aftaler er overholdt, og det er langt hen ad vejen deres fortjeneste, at vi har kunnet overholde tidsplanen så godt.

Også stor tak til personalet, som i den grad har knoklet med både at flytte alting ud og tilbage igen. Alle har leveret en fantastisk flot indsats, for at få tingene til at fungere.

Sidst men ikke mindst stor tak til alle forældrene og børnene, som med godt humør og stor tålmodighed har tålt de gener der har været i renoveringsprocessen. Vi er sikre på, at de nye rammer bliver til daglig glæde fremover.
    Pia Stensgaard den 05-01-2016
    Ferieplanlægning for børnehaven og Oasen:
    Uge 7
    er der åbent med tilmelding både i børnehaven og Oasen.
    21., 22. og 23. marts (op til påske) er der åben med tilmelding i både børnehaven og Oasen.
    Dagen efter Kr. Himmelfartsdag (den 6.5.) er der lukket både i børnehaven og Oasen.
    Der er sommerferielukket i uge 29 og 30 både i børnehaven og Oasen. For Oasen gælder det, at man kan være der i uge 27 og 28, men kun hvis man er tilmeldt på forhånd, og det koster 300 kr. pr. uge. I uge 27 og 28 er der almindelig åbent i børnehaven.
    Uge 42 (efterårsferien) er der åbent med tilmelding i både børnehaven og Oasen.
    Den 21., 22. og 23. december er der åbent med tilmelding i både børnehaven og Oasen. Uge 52 er der lukket i både børnehaven og Oasen. Den 2.1.17 er der åbent med tilmelding i både børnehaven og Oasen.

I 2017 og 2018 følger vi kommunens sommerferielukning, så da er både Oasen og børnehaven lukket i ugerne 28 og 29.

Pia Stensgaard den 28-08-2015
    Mobiltelefoner, ipads og computere i skoledagen
    Vi vil gerne hjælpe vores elever til en god skoledag, hvor undervisning, tryghed og fællesskab er i fokus.

Vi har udarbejdet nogle retningslinier, som vi vil bede alle elever og forældre læse. Vi håber, at retningslinierne vil blive en god hjælp i dagligdagen.

Indlejret objekt

Skolens værdier

Sct. Michaels Skole & Børnehave bygger på værdierne:

• Åbenhed
  • Engagement
  • Kreativitet
  • Fællesskab
  • Faglighed
  • Tryghed
  • Respekt

Læs mere om værdierne her

Så er børnehaven snart klar til indflytning