Ida Hansen den 16-01-2017
    Der er en fejl ved login på Elevintra i øjeblikket. Du kan godt komme ind - det kræver følgende omvej: Log in på Elevintra som du plejer (så får du en fejlmelding), vend tilbage til Skoleporten, Vælg Forældreintra og vælg derfra Elevintra. Så kommer du ind. MYSTISK - og forhåbentlig er problemet snart løst!
    Ida Hansen den 13-12-2016
    Login for nye forældre:
    Brugernavn: De 3 første bogstaver i for- og efternavn (ø=oe...) eksempel: Susanne Toft Larsen Brugernavn 'suslar' eller Ib Sørensen Brugernavn: 'ibxsoe'
    Førstegangskoden er eget CPRnummer uden bindestreg.
    Nye elever kan logge på Elevintra med uni-login.
    Ved problemer med login kan henvendelse ske til nedenstående mailadresse
    Venlig hilsen Ida Hansen
    Pia Stensgaard den 05-01-2017
    Skolebladet januar 2017 er udkommet
    Nyeste nr. af skolebladet er vedhæftet her. Ønsker du en udprintet udgave, er du velkommen til at hente et eksemplar på kontoret.
    Pia Stensgaard den 15-12-2016
    Sommerferielukning i Oasen og børnehaven
    Der er lukket i uge 28 og 29 i 2017.
    Pia Stensgaard den 18-11-2016
    0.kl. 2017
    Vi har få ledige pladser i 0.kl. efter sommerferien. Første informationsmøde er afholdt, men du er velkommen til at kontakte os på 75522834 eller [email protected] Her kan du aftale et tidspunkt for et møde, hvor vi fortæller lidt om skolen og glidende overgang, og der er også mulighed for en rundvisning. I foråret afholder vi endnu et møde, hvor børnene får mulighed for at være lidt i deres klasse sammen med den lærer de skal have.
    Pia Stensgaard den 22-08-2016
    Omkring optagelse i 7.kl.
    Vi forventer at oprette fire 7.klasser efter sommerferien. Elever optages løbende i den rækkefølge indmeldelserne modtages. Der foretages klasseopdeling således, at der efter sommerferien er fire nye klasser som starter. For hurtigt at skabe et godt fællesskab i klasserne afholder vi introdag inden sommerferien og introlejr umiddelbart efter skolestart.

Ønsker du mere information om ovenstående er du meget velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller kontakte os pr. telefon på 75522834.

Indlejret objekt

Skolens værdier

Sct. Michaels Skole & Børnehave bygger på værdierne:

• Åbenhed
  • Engagement
  • Kreativitet
  • Fællesskab
  • Faglighed
  • Tryghed
  • Respekt

Læs mere om værdierne her

• 20-01-2017