Pia Stensgaard den 25-04-2017
    Information om nye takster for skolepenge og nye muligheder for SFO
    Se vedhæftede brev.

Efter sommerferien vil der være flere forskellige muligheder i SFO, og vi indfører søskenderabat for familier som har barn i både børnehave og sfo på samme tid.

Pia Stensgaard den 15-12-2016
    Sommerferielukning
    I Oasen og børnehaven:
    Der er lukket i uge 28 og 29 i 2017.
    Skolen: Første sommerferiedag er den 24.6. - første skoledag for 1.-9.kl. er den 11.08. kl. 9.00-12.50, første skoledag for 0.kl. er den 14.08. kl. 9.30-11.30.
    Pia Stensgaard den 18-11-2016
    0.kl. 2017
    Vi har få ledige pladser i 0.kl. efter sommerferien. Første informationsmøde er afholdt, men du er velkommen til at kontakte os på 75522834 eller [email protected] Her kan du aftale et tidspunkt for et møde, hvor vi fortæller lidt om skolen og glidende overgang, og der er også mulighed for en rundvisning. I foråret afholder vi endnu et møde, hvor børnene får mulighed for at være lidt i deres klasse sammen med den lærer de skal have.
    Pia Stensgaard den 22-08-2016
    Omkring optagelse i 7.kl.
    Vi forventer at oprette fire 7.klasser efter sommerferien. Elever optages løbende i den rækkefølge indmeldelserne modtages. Der foretages klasseopdeling således, at der efter sommerferien er fire nye klasser som starter. For hurtigt at skabe et godt fællesskab i klasserne afholder vi introdag inden sommerferien og introlejr umiddelbart efter skolestart.

Ønsker du mere information om ovenstående er du meget velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller kontakte os pr. telefon på 75522834.

Indlejret objekt

Skolens værdier

Sct. Michaels Skole & Børnehave bygger på værdierne:

• Åbenhed
  • Engagement
  • Kreativitet
  • Fællesskab
  • Faglighed
  • Tryghed
  • Respekt

Læs mere om værdierne her

Den kreative udstilling fra forårskoncerten